Старши треньорът на Барселона Роналд Куман не скри разочарованието си

...
Старши треньорът на Барселона Роналд Куман не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Куман се ядоса: Това е непримеливо, искам да виждам повече отговорност

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман не скри разочарованието си от играта на тима против нискоразредния Корнейя за Купата на краля. Каталунците се постановиха с 2:0 и се класираха напред, само че едвам след продължения, а в постоянното време пропуснаха две дузпи.

" В такива мачове най-важното е да се класираш за идващия кръг, само че това не значи, че можем да сме удовлетворени. Пропуснахме две дузпи и като цяло желая да виждам повече отговорност от футболистите. За трети следващ път играхме 120 минути. Създадохме доста положения и не трябваше толкоз елементарно да ги пропиляваме ", съобщи Куман.

" Нямам искания към старанието на футболистите, само че е значимо освен да се тича, само че и да се работи с креативност и успеваемост. Това беше казусът ни през днешния ден. Неприемливо е да играем по този метод ", акцентира нидерландецът.

" В сходни мачове не можеш да спечелиш съвсем нищо, само че може да загубиш доста. Корнейя игра ужасно, а вратарят им беше най-хубавият на терена. Ние бяхме длъжни да си улесним задачата, само че не го направихме. Сега разбирам за какво Корнейя в профил Атлетико Мадрид. Те не стопираха да тичат до последната секунда. Ние пък ще си поговорим в съблекалнята за какво още веднъж ни се наложи да играем продължения ", сподели още Куман.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР