Старши треньорът на Барселона Роналд Куман бе изключително недоволен от

...
Старши треньорът на Барселона Роналд Куман бе изключително недоволен от
Коментари Харесай

Куман: Какво прави VAR в Испания?

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман бе извънредно неудовлетворен от съдийството в Ел Класико. Каталунците отстъпиха с 1:2, а в 85-ата минута основният арбитър Хесус Хил Мансано подмина обстановка, в която Мартин Брайтуайт бе изблъскан от Ферлан Менди в наказателното поле.

" Ако си почитател на Барселона, би трябвало да си доста неудовлетворен от съдийските решения. Първо, желая да отбележа, че не играхме добре през първата част. Нито в офанзива, нито в отбрана. През второто полувреме подобрихме играта си. Смятам, че добавеното време от 4 минути бе прекомерно малко, откакто самият арбитър спря играта за 2-3 минути, с цел да в профил проблем с оборудването си. Дузпата беше чиста. Трябва обаче да приемем провалянето и да замълчим “, съобщи Куман на конференцията след последния съдийски сигнал.

" Щом резултатът не е 2:2, очевидно е, че съдията повлия на мача. Изобщо не знам какво прави VAR в Испания. Всички видяха обстановката. За мен дузпата е чиста. Не разбирам държанието на страничния арбитър, който е на 10 метра от случилото се. Ние имаме VAR за обстановки като тази. По-добре да не споделям повече по тази тематика. Отборът сподели темперамент “, продължи да недоволства нидерландецът.

" Лесно е да се защитаваш, когато сложиш доста играчи откъм гърба. Вече няколко мача не демонстрираме добра игра в отбрана. Липсваше ни головият пас, макар че владеехме повече топката. Оптимист съм за битката в Ла Лига. Показахме, че се борим. Ще го вършим до последния турнирен мач “.

" Не съм единствено аз сърдит от съдийството, играчите също са. Имаме няколко футболисти, които от дълги години са в отбора. Не знам дали те имат възприятието, че сходно нещо се случва за следващ път “, приключи Роналд Куман.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР