Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде призна, че не е

...
Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде призна, че не е
Коментари Харесай

След 3:0 Валверде би камбаната за Барселона

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде призна, че не е елементарно да се играе против Ливърпул и от време на време каталунците не са успявали да управляват играта.

„ Понякога можеш да доминираш в хода на играта, а в други случаи си зависим на играта “, изясни той.

Той изясни, че тимът не имал избор и е трябвало да се приспособи към вида мач: „ Понякога се опитвахме да създадем пауза, само че по-късно ни отблъснаха. Ние трябваше да нападаме, а не противоположното. “

„ Марк-Андре тер Стеген направи няколко решаващи спасявания. Той имаше страхотни намеси. Постигнахме страховит резултат против доста мощен тим “, добави наставникът на Барселона.

Валверде предизвести, че и през предходната година Барселона имаше задатък от три гола против Рома (4:1) преди реванша на „ Олимпико “, който бе изгубен с 0:3 и поради гола на непознат терен каталунците отпаднаха от конкуренцията.

Що се отнася до представянето на Меси, той разяснява: „ Лео знае какво е, какво желае да се случи и не стопира да те изненадва. Той е капитанът. Онзи, който ръководи играта. Знае по какъв начин да настройва темпото на игра. Знае какво е уместно във всеки един миг и нормално е прав “, сподели още Ернесто Валверде.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР