Старши треньорът на Барселона - Чави Ернандес, коментира успеха на

...
Старши треньорът на Барселона - Чави Ернандес, коментира успеха на
Коментари Харесай

Чави: Това е истински отбор!

Старши треньорът на Барселона - Чави Ернандес, разяснява триумфа на тима си против Елче с 4:0 като посетител в мач от 27-ия кръг на испанската Ла Лига. Наставникът на каталунците бе най-доволен от безапелационната игра на своите футболисти при отсъствието на основни състезатели на тима като Дембеле, Педри, Кристенсен и Франки Дейонг, които бяха контузени, както и на Рафиня, който пропусна мача поради наказване.

" Щастлив съм. За състава в днешния мач трябваше да използваме тези, които не играят постоянно, а те демонстрираха доста добра игра. Това е същински тим! Направихме значима стъпка и записахме доста добра победа. Много съм удовлетворен от екипа. Ерик Гарсия изигра страховит мач. Мисля, че имаме доста добър опорен халф в негово лице. Фати също игра съвършено през днешния ден. Той се измори в края на мача, само че свърши добра работа. Той е значим за мен. Много се веселя и за Феран Торес. Тези, които вкараха през днешния ден, го заслужаваха “, показа треньорът на Барселона.

Каталунците към този момент се виждат сигурни първенци с 15 точки задатък на върха в Ла Лига. Голямата цел до края на сезона пред тях е да се класират за финала на Купата на краля и да го завоюват. Това минава през отстраняването на Реал (Мадрид), който към този момент бе съкрушен при започване на март с 1:0 на “Сантиаго Бернабеу ” в първия 1/2-финален конфликт. Реваншът на “Камп Ноу ” е след броени дни - на 5 април (сряда) и стартира от 22:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР