Старши треньорът на България Красимир Балъков даде своя коментар след

...
Старши треньорът на България Красимир Балъков даде своя коментар след
Коментари Харесай

Балъков: Просто и елементарно е - нямаме класа

Старши треньорът на България Красимир Балъков даде своя коментар след погрома с 0:6 от Англия в европейските квалификации. Легендарният плеймейкър съобщи, че схваща болката на публиката и призна, че него също го боли след толкоз тежка загуба.

" Нямаме класа, просто и обикновено. Разбирам всички хора, които са си купили билети и желаят нещо по-различно. Срещу този тим на Англия, с тази динамичност, с футболисти за милиони… Съгласен съм, че можехме да изглеждаме по-добре, опитахме се подобрим нещата второто полувреме. Определено нямаме класа и това би трябвало да се знае, и то се знае. Разбирам реакциите на публиката.

Винаги не ни се получават концепциите. Ако разсъждаваме без страсти - излязоха трима, върху които се гради тима, Антон Недялков, Васко Божиков и Страхил Попов, двоумя се някой треньор да пристигна тук и да направи нещо друго. Ядосва се публиката, и мен ме боли, само че това е действителността. Недялков от дълго време играе с проблем, няма смисъл да рискуваме. От моя страна тази загуба не може да проучва нищо, тъй като съм анализирал доста тъкмо всичко. Знаех, че едва ли можем да се опънем против Англия, в случай че приказваме за този мач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР