Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне потвърди, че нападателят

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне потвърди, че нападателят
Коментари Харесай

Луис Суарес е готов да се върне към тренировките на Атлетико, ако даде негативен тест

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне удостовери, че нападателят Луис Суарес е напълно покрай завръщане към тренировки, откакто се е излекувал от COVID-19. Уругвайският нападател даде позитивна проба по време на спирането за националните тимове по-рано този месец, усеща се добре, само че към момента не е възобновил пълноценни тренировки с Атлети. Симеоне обаче счита, че на Луис му следва връщане на терена още тези дни, преди или в деня на конфликта в Шампионската лига с Байерн Мюнхен.

" Той се усеща добре и в действителност желае да се върне към заниманията с момчетата ", сподели Симеоне на конференция. Суарес даде тест в неделя, само че позитивен и ще се подложи на нов тест през днешния ден преди мача с Байерн (Мюнхен), когато минават и останалите футболисти, които ще играят в мача от евротурнирите. " Най-важното нещо е да даде отрицателен тест, когато се върне. Ясно е, че няма да играе с Байерн, само че може да играе в неделя ", добави още Диего Симеоне.

Суарес явно липсваше в предходния мач на " дюшекчиите " в Шампионската лига, откакто нямаше кой да вкара против Локомотив (Москва). Неговият пaртньор в офанзивата Диего Коща също не взе присъединяване в тази среща, защото лекува тромбоза във вените. " Разбира се, характерностите на Суарес и Коща демонстрират, че те са нападателите, които могат да завършат възможностите, които сътворяваме. Но въпреки всичко имаме повече голмайстори и би трябвало да използваме допустимо най-добре възможностите, които тимът прави пред вратата на съперника ", изяснява още аржентгинският експерт.

" Ясно е, че нямаме доста поле за оттегляне и неточности. От друга страна играем против Байерн, който взе участие в доста шампионати и постоянно се потвърждава ". Aтлетико е на 2-о място в група " А " на Шампионската лига с 5 точки от 4 мача и една победа ще им помогне съвсем да си подсигуряват място в елиминациите за пролетта. От друга страна Байерн към този момент се е класирал и идва без много от главните си футболисти като Мануел Нойер и Левандовски. " Нямаме право на повече неточности откакто досега се записали една победа, две равенства и загуба. Трябва ни резултат и ещ играем за него ", приключи Симеоне. Шампионска Лига 5 кръг, вторник 1 декември  Атлетико Мадрид 22:00предстои  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР