Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов беше критичен

...
Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов беше критичен
Коментари Харесай

Асен Николов: От нас зависи да запазим 4-ото място

Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов беше сериозен към тима си след успеха против Ямбол с 90:82 в среща от 26-ия кръг на НБЛ.

" Доволен съм от успеха, само че не съм удовлетворен, от метода, по който тръгнахме в мача. Явно си избираме мачове и не можем да бъдем пределно стимулирани във всички, което е недопустимо за мен. Защото ние сме тим, който може да победи всеки, само че може и да загуби от всеки. Не съм удовлетворен и от това, че готвихме някои неща в отбрана, само че не ги изпълнявахме задоволително. Като цяло тежък мач, удовлетворен от старанието на избрани играчи, само че можехме да играем и по-добре. Резултатите досега ме задоволяват - на 4-о място сме и от нас зависи да го запазим. Продължаваме обаче да играем на приливи и отливи в избрани мачове. За мен е значимо да има неизменност, с цел да градим нещо нагоре. Така не зная какво да чакам идващия мач и по какъв начин ще подходим”, сподели Николов.

" В мача нямаше особена тръпка, за нас той беше без изключително значение. Двубоят не блестеше с кой знае какви достолепия, само че пък стана ефективен. Желая триумф на Академик Бултекс 99. Не съм удовлетворен от играта ни, само че ни липсват двама съществени състезатели, което ни се отразява - Станислав Говедаров и Дарин Иванов. Ивков се включи, само че не беше изцяло подготвен, а младите момчета не можаха да се включат пълноценно”, показа наставникът на Ямбол Иван Чолаков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР