Старши треньорът на АЕК (Ларнака) Иманол Идиакес очаква мачовете с

...
Старши треньорът на АЕК (Ларнака) Иманол Идиакес очаква мачовете с
Коментари Харесай

Треньорът на АЕК: Мачовете с Левски ще бъдат равностойни

Старши треньорът на АЕК (Ларнака) Иманол Идиакес чака мачовете с Левски от втория квалификационен кръг на Лига Европа да бъдат равностойни. Испанският експерт призна, че “сините” имат известно преимущество, защото са почнали по-рано подготовката си, само че все пак е оптимист преди идните конфликти на Стария континент.

“Левски има известно преимущество, защото стартира по-рано от нас подготовка. Двата тима са на едно равнище, тъй че чакам равносилен мач. Разбира се, ние би трябвало да бъдем доста деликатни, защото Левски разполага с качествени футболисти и доста добре знае какво желае да постигне”, показа на формалната си конференция преди дуела Идиакес.

“Ние се представяме доста солидно вкъщи и моето предпочитание е да продължим тази наклонност. Ще играем пред нашите почитатели и ще се радваме на тяхната поддръжка. Разучили сме деликатно Левски, наясно сме със мощните му страни, само че ние ще се опитаме да създадем по този начин, че да спечелим срещата на следващия ден вечер”, добави още наставникът на АЕК.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР