Старши треньорът на ''Левски'' - Георги Тодоров, обяви след загубата

...
Старши треньорът на ''Левски'' - Георги Тодоров, обяви след загубата
Коментари Харесай

Старши треньорът на Левски подаде оставка

Старши треньорът на ''Левски'' - Георги Тодоров, разгласи след загубата от Черно море с 1:2, че ще удовлетвори желанието на почитателите и ще подаде оставка.

" Феновете ще получат оставка. 4 месеца знам през какво минах. Лесно е да се приказва в профил. Когато се печеш на това място, гледаш грешките и би трябвало да се отнасяш деликатно, че са млади футболисти, тъй като би трябвало да ги запазиш. Вече ми омръзна ", съобщи Георги Тодоров в изявление след края на мача.

" Причина за загубата е неопитността, младостта и несигурността. Изиграхме положително първо полувреме, само че не успяхме да удвоим резултата. Всеки мач едно и също. Една и съща неточност. Уморих се. Хората са прави да желаят оставка и да питат няма ли бегове в България. Няма за жалост. Нямаме опция да си позволим нещо по-добро. Това го имаме'', добави опитният експерт.

''Глупави неточности. От Славия загубихме по същия метод. Вместо с човек повече да ги натиснем и да отбележим гол... Ние допуснахме неточности. Половината започнаха да треперят. Левски е доста висока топка за някои от футболистите чисто психически ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР