Старши комисар Калоян Калоянов е новият началник на Зонално жандармерийско

...
Старши комисар Калоян Калоянов е новият началник на Зонално жандармерийско
Коментари Харесай

Старши комисар Калоян Калоянов е новият началник на бургаската жандармерия

Старши комисар Калоян Калоянов е новият шеф на Зонално жандармерийско управление-Бургас. Той към този момент е получил заповедта си за предопределение, а досегашният началник на основното звено основен контрольор Ганчо Николаев се е пенсионирал с почести, оповестява " Флагман ".

Старши комисар Калоян Калоянов бе отпред на ОДМВР-Бургас, която е една от най-големите и натоварени дирекции в страната, повече от 4 години. Той бе освободен от поста при започване на октомври, а бургаската конструкция на Министерство на вътрешните работи бе поета от различен потвърден експерт в системата на силовото ведомство – старши комисар Радослав Сотиров.

В момента, в който завърши процедурата по основаването на най-новата конструкция в Министерство на вътрешните работи, а точно Главна дирекция „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “, за Бургас новото звено ще бъде поето от старши комисар Калоян Калоянов.

В новото звено се включват дирекция „ Жандармерия “ към Главна дирекция „ Национална полиция “ и Специализираният отряд за битка с тероризма.

Целта е повишение на успеваемостта на дейностите по попречване и секване на терористични дейности, освобождение на заложници, задържане и неутрализиране на изключително рискови нарушители или незаконни групи, осигурване на зона за сигурност против евентуални офанзиви, запазване на публичния ред при осъществяване на всеобщи мероприятия, възобновяване, поддържане и запазване на публичния ред при всеобщи вълнения.
 
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР