Старши комисар Димитър Величков връчи днес ключовете на новите служебни

...
Старши комисар Димитър Величков връчи днес ключовете на новите служебни
Коментари Харесай

Полицейските патрули в Сливен, Нова Загора и Твърдица с нови автомобили

Старши комисар Димитър Величков връчи през днешния ден ключовете на новите служебни автомобила на екипите от регионите ръководство в Сливен, Нова Загора и Твърдица. Автомобилите са предоставени на ОДМВР-Сливен от управлението на Министерство на вътрешните работи.

Те са част от общо 346 автомобила за регионалните дирекции и дирекция „ Жандармерия ” от вътрешността на страната, които не попадат в програмата за отпусната финансова помощ на Европейски Съюз за пограничните региони. В понеделник шефът на ОДМВР-Сливен даде на РУ-Котел два от общо 8 автомобила, предопределени за регионалната дирекция. Днес 4 нови коли получиха РУ-Сливен и по едни за районните ръководство в Твърдица и Нова Загора.

Районно ръководство Сливен ще укрепи патрулно-постовата активност в дребните обитаеми места и на територията на града. Автомобилите стартират работа в група „ Охрана на публичния ред ” и сектори „ Запад ” и „ Петолъчка ”. Новата техника ще усъвършенства подвижността на полицейските екипи, ще разреши да се доближава по-бързо до най- отдалечените обитаеми места и ще усъвършенства сигурността в района. „ Подобряване изискванията на труд и възобновяване на техниката, употребена всекидневно в работата на полицейските чиновници по запазване на публичния ред, ще докара до повишение на успеваемостта на полицейската работа и гарантиране спокойствието на жителите ”, сподели шефът на ОДМВР-Сливен и пожела ползотворна работа на екипите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР