Старша сестра Таня Цветанова и д-р Стефан Овнарски се запознават

...
Старша сестра Таня Цветанова и д-р Стефан Овнарски се запознават
Коментари Харесай

"Менделсон" в операционната: Историята на едно вълнуващо предложение за брак в "Пирогов"

Старша сестра Таня Цветанова и доктор Стефан Овнарски се срещат в " Пирогов ", а пет години по-късно една интервенция ще остане вечно в спомените им. Кога ще е сватбата? Вижте какво споделиха двамата по време на гостуването си в предаването " Тази събота и неделя ".

" Всичко се случи на входа на операционната, като той падна на колене и ми изиска ръката ", сподели Таня Цветанова.

" По един наичн го бяхме възнамерявали, само че е случи друго. Всичко се случи преди самата интервенция. Болният въобще още ня беше влезнал в операционната. Той беше в толкоз тежко положение, че нямаше по какъв начин да знае какво се случва. Операцията беше животоспасяваща ", сподели доктор Стефан Овнарски.

" Повечето от сътрудниците не знаеха. Зарaдваха се и ни поздравиха ", добавя Цветанова.

" Запознахме се в операционната на " Пирогов " по време на интервенция. Оттогава пламна искрата сред нас. Това се случи преди пет години и от този момент сме дружно ", показа Таня.

" В " Пирогов " медицинският личен състав може би отнесе едни от най-тежките удари на всичките талази на COVID-19 пандемията. И болничното заведение, и личният състав се оправиха повече от чудесно с предизвикването ", разяснява доктор Овнарски.

" Липсваха ни кината. Обичаме да гледаме филми ", споделя той какво най-вече е им липсвало в свободното време по време на пандемията.

Кога и къде ще е сватбата?

" Все още не сме го решили, само че мислим по въпроса. Мисли да е в Благоевград ", сподели Цветанова.

" Вълнението и страстта към момента не са ни уравновесили, с цел да вземем това решение ", добавя той.

" Не съм имал време да й благодаря, че постоянно е била до мен. Леките моменти елементарно се споделят, само че в тежките постоянно е хубаво да имам до кого да се опреш и тя постоянно е била до мен ", показа доктор Овнарски.

Вижте какво още споделиха двамата във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР