Старозагорският депутат от ГЕРБ- Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър

...
Старозагорският депутат от ГЕРБ- Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Има реална възможност през есента и зимата в България да има газова криза


Старозагорският народен представител от ГЕРБ- Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 съобщи през днешния ден на конференция, че има действителна опция през есента и зимата в България да има газова рецесия, съобщи Българска телеграфна агенция.

“Неразумно е, когато нямаш опция за доставка на газ, да предприемеш крайни дейности “, съобщи Вълчев във връзка с прекратения контракт с „ Газпром “ за доставка на синьо гориво. От думите му стана ясно, че България би трябвало да предприеме дейности за реализиране на енергийна самостоятелност, само че това изисква време и е невероятно да се случи в границите на два -три месеца. Народният представител добави, че терминалите за доставка на полутечен газ от Съединени американски щати са резервирани за експорт, а в Европа те са резервирани за импорт. „ Много малко евентуално е хранилището в Чирен да бъде запълнено до толкоз, че да имаме задоволително запаси за зимния сезон “, изясни още Вълчев.

Депутатът разяснява и гласуваната, и призната на второ четене преди дни Актуализация на държавния бюджет за 2022 година. Според него „ бюджетът дълготрайно е нездравословен за България. Той цели трайно увеличение на държавния дълг през идващите години “, сподели още Вълчев.

Старозагорският депутат добави, че изключителни парламентарни избори са наложителни, защото „ капацитетът за основаване на устойчиво, работещо държавно управление е привършен или го няма “.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР