Старият познайник на органите на реда в Кюстендил Б. С.

...
Старият познайник на органите на реда в Кюстендил Б. С.
Коментари Харесай

Едно от най-зловещите убийства на проститутка в България бе разнищено докрай

Старият познайник на органите на реда в Кюстендил Б. С. ще бъде съден близо две години след осъщественото от него ликвидиране против М. Д., която също е известна на полицията с активността си на продажница и наркоманка, съобщи пресцентъра на прокуратурата.

През пролетта на 2018 година К. С. живеел чартърен в мазе на ул. “Априлско въстание “, когато една вечер кани на посетители своята познайница М. Д. на ваучър с алкохол и опиати.

Под въздействието на всевъзможни опиати двамата влизат в спор за търговията на наркотични субстанции, който прераства във физически конфликт. В даден миг мъжът сграбчва огромен нож от масата и нанася два удара в корема на жертвата.

Той прави опит да спре кръвта ѝ в следствие благодарение на покривката, само че веществата в кръвта му го унасят и заспива върху умиращата жена. На сутринта той вижда съдбовния резултат от дейностите си, издърпва тялото в едната стая, покрива го със покривка и отива на среща с различен собствен приятел по чашка.

Докато горните събития се развиват на 13 май 2018 година, майката на жертвата подава сигнал 5 дни по-късно, че щерка ѝ е изчезнала. Междувременно тя се грижи за невръстното ѝ дете в кв. “Изток “.

На 28 май същата година обвиненият С. се предава самичък в полицията в Кюстендил, като прави цялостни признания за постъпката си, след което започва дълъг развой на следствие.

Съдебномедицинската експертиза потвърждава версията на Б. С. и в този момент той ще бъде съден за непредоумишлено ликвидиране при условия на рисков рецидив.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР