Старинен замък, планински курорт или екзотичен остров? Ето какви дестинации

...
Старинен замък, планински курорт или екзотичен остров? Ето какви дестинации
Коментари Харесай

Ето местата, които са избрали за медения си месец кралските особи

Старинен палат, планински курорт или другоземен остров? Ето какви дестинации за своя меден месец са избирали някои от най-известните кралски двойки на Англия:

Кралица Елизабет и крал Джордж VI - 1923 година

След като е показана през 1920 година, Елизабет отхвърля предложенията на бъдещия крал два пъти. Тя се опасява от голямата отговорност, само че в последна сметка се съгласява да стане брачна половинка на Джордж. Кралската двойка прекарва две седмици в Polesden Lacey, имение в Съри.

Елизабет II и Филип Монтабатън - 1947 година

Двойката се среща на първо време през 1934 година, на сватбата на принцесата на Гърция и Дания Марина, която е братовчедка на Филип. След повече от десетилетие на ухажване, двамата публично афишират годежа си през 1947 година и се женят в Уестминстърското абатство .

Те прекарват медения си месец в " Биркхил Лодж ", част от парцела " Балморал " в Хемпшир и домът на чичото на Филип, лорд Монтбатън.

 Кралица Елизабет Втора и принц Филип Guliver/Getty Images-->

Принцеса Маргарет и Лорд Сноудън – 1960 година

Те избират за меден месец Карибския басейн , като прескачат от остров на остров с кралската яхта.
 принцеса Маргарет и лорд Сноудън Gettyimages
Принцеса Ан и капитан Марк Филипс – 1973 година

Единствената щерка на кралица Елизабет II - принцеса Ан, се жениза Марк Филипс в Уестминстърското абатство. Те прекарават медения си месец на борда на кралската яхта Britannia, в корабоплаване сред островите  на Карибския басейн .
 принцеса Ан и капитан Марк Филипс Guliver/Getty Images
Принцеса Даяна и принц Чарлз – 1981 година

Двамата се срещат за пръв път през 1977 година и връзката се задълбочава, когато Чарлз кани Диана за уикенд в фамилната им резиденция в Балморал през 1980 година Двайсетгодишната Даяна се дами за принца на Уелс една година по-късно.

Те прекарват медения си месец в Средиземно море, на борда на кралската яхта Britannia. После посещават Шотландия, където останалото кралско семейство се е събрало в Балморал и прекарат известно време в ловната хижа в имението. 

Сара Фъргюсън и принц Андрю – 1986 година

Сара и Андрю се познават от деца, а по-късно познанството им прераства в сантиментална връзка, откакто още веднъж се срещат на празненство в замъка Floors. Четири месеца, откакто принц Андрю й предлага, те подвигат женитба.

След сватбата те също прекарват част от медения си месец на борда на Азорските острови , а по-късно отиват на петдневно корабоплаване в Атлантическия океан с кралската яхта Britannia.

Камила Паркър и принц Чарлз – 2005 година

Принц Чарлз и неговата първа обич и втора жена, Камила Паркър, избират за медения си месец, странствуване с яхта сред гръцките острови .
 Камила Паркър и принц Чарлз Gettyimages
Дукеса Кейт и принц Уилям – 2011 година

Кейт и Уилям са съученици в " Сейнт Андрю ", когато стават двойка. След раздели и събирания, двойката подписва брак през 2010 година

След сватбата си в Уестминстърското абатство, двамата са на меден месец на частен остров на Сейшелите.
 Уилям и Кейт Guliver/Getty Images
Мегън Маркъл и принц Хари – 2018 година

След шумната женитба Меган Маркъл и принц Хари взеха решение да запазят в загадка мястото, където ще прекарат медения си месец. Слуховете твърдяха, че ще бъдат в планинско имение в Канада, само че откакто се върнаха стана ясно, че те са ходили в Източна Африка – на сафари , мързелуване на плажове по крайбрежието и обиколки в няколко африкански страни.
 Принц Хари и Мегън Маркъл Gettyimages
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР