Stardock Entertainment анонсираха излизането на следващото голямо допълнение за звездната

...
Stardock Entertainment анонсираха излизането на следващото голямо допълнение за звездната
Коментари Харесай

Излезе следващия експанжън за Galactic Civilizations III

Stardock Entertainment анонсираха излизането на идващото огромно допълнение за звездната си тактика Galactic Civilizations III. Името му е Intrigue и акцент в него е политическото ръководство и уменията ви да балансирате силите във вашата вселена.

В Intrigue ще може да избирате по какъв начин да управлявате – демократично, давайки по-голяма независимост на вашите жители или като диктатор в автокрация. А може и да изберете едно огледално изображение на нашето съвремие и да организирате същинска галактическа плутокрация, в която корпорациите са всесилен стопанин. Ще може ли да се справите обаче с възможен протест?

Заедно с това, тук влизат и огромни рецесии, които да създадат ръководството ви още по-голям призрачен сън. Дали ще са войнствени революционери или голямо галактическо страшилище – вие ще се изправите пред алтернативи, които би трябвало да решите бързо, защото изхода от рецесиите въздейства на цялостния ви напредък и вариантите, които ще имате, само че при триумф ви чакат награди. Intrigue ще ускори опциите ви за междугалактическа търговия. Освен това, експанжънът ще донесе доста и изненадващи нови събития, а в случай че се интересувате от протичащото се към вас не забравяйте да следите Галактическата новинарска мрежа.

Заедно с Intrigue идва и безплатното обновяване под номер 3.0. Ако побързате, може да се сдобиете със Civilizations III и Intrigue на понижена с близо 40% цена от Steam сега.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР