Старата поговорка, че щастливите хора не носят часовници, започна да

...
Старата поговорка, че щастливите хора не носят часовници, започна да
Коментари Харесай

Здраве на един часовник разстояние

Старата сентенция, че щастливите хора не носят часовници, стартира да губи своя смисъл след появяването на първото потомство смарт часовници.

Днес, в случай че забележите човек с сходен дребен сателит на ръката, незабавно ще ви стане ясно, че той чудесно познава себе си в здравословно отношение. Знае по кое време пулсът му се форсира, може тъкмо да дефинира физическата си интензивност за деня, има точна картинка за качеството на съня си от момента, в който е затворил очи, досега, в който ги е отворил.

А когато часовникът има достъп до услуги като Гугъл Maps, Гугъл Assistant и Гугъл Pay, които спомагат в организацията на работното всекидневие, това икономисва и взирането в смарт телефона и зависимостта от него.

Наличието на благоприятни условия за позвънявания, изпращане на известия и даже YouTube пък обезпечават лесна и бърза връзка, че и малко разформироване посредством забавление.
 Снимка 596625
Целта на целия този боеприпас е понижаване на напрежението посредством прецизно, само че в същото време елементарно следене на реакциите на тялото на всичко, което ви се случва през деня. Точно това разрешават смарт часовниците от серията Samsung Galaxy Watch5.

Работните часове по предписание са осем, само че постоянно хората се оплакват от натовареността си едвам в края на деня, когато физически усещат натрупалата се отмалялост. Но преди този момент да се случи и преди стресът да задълбае, трансформирайки се във очевидно неразположение, има знаци, с които да следите дали напрежението ви идва доста.

Ключът в преодоляването на тежките отговорности, без това да ви се отразява здравословно, е да знаете когато тъкмо да си вземете къса отмора, по кое време имате потребност от оживление за разпръскване на мислите и по кое време наложително би трябвало да поискате отпуска, в която да си отспите.

Не би трябвало да чакате етапа на цялостно безсилие, тъй като тя е сигнал, че стресовите фактори към този момент са се задействали и не е несъмнено до какъв брой ще е обратим процеса до цялостното успокоение.
 Снимка 596623
С Galaxy Watch5 получавате съответен здравословен профил във всяка една секунда, с цел да не се стига до такава степен.

Изненадващо е, че един часовник може да ви опознае толкоз добре, че да се трансформира във ваш персонален консултант, който ви споделя по кое време е време да оставите работата встрани и да си поемете глътка въздух. Затова дано го разгледаме от близко.

Въведеният още при серията Galaxy Watch4 BioActive датчик минава на ново, по-революционно равнище с, който комбинира три мощни датчика за оптично премерване на сърдечния темп, отчитане на електрическата интензивност на сърцето и биоелектрически импедансов разбор.
 Снимка 596621
Събрани дружно тези данни обезпечават информация за сърдечния ви темп, кръвното налягане и персонално ЕКГ когато и да е. Часовникът " следи " сърцето ви, до момента в който работите, а събраните данни могат да покажат дали в действителност сте спокоен и стресоустойчив експерт.

Сърцето е първият орган, който оповестява за аномалии в тялото. Интернет е цялостен с истории на хора, които са получили сходна тревога от смарт устройствата си и по-късно в болничното заведение са разбрали, че са предотвратили по-сериозни последици, защото цифрите по екрана са задоволително обективно удостоверение за разбалансиране по оста работа-почивка. Разбира се, устройството е добър асистент, само че е значимо постоянно да се съветвате с вашия доктор, вместо да се диагностицирате сами.

Ако съумявате да вкарате спортни занимания в натовареното си всекидневие, Galaxy Watch5 е задоволително образован, с цел да разбере по кое време сте упражнявали и да не мери тази физическа натовареност като особеност.
 Снимка 596619
Отчитането на здравословните индикатори в серията Galaxy Watch5 е още по-точно спрямо Galaxy Watch4, тъй като в Galaxy Watch5 гореспоменатият 3-в-1 BioActive датчик работи в композиция с други датчици, които обезпечават информация за телесния състав - % на мазнините, скелетна мускулатура, вода в тялто и други.

Galaxy Watch5 идва и с управление за лични тренировки и следене на напредъка, а цялата серия Galaxy Watch5 идва с най-голямата батерия в часовник Galaxy до момента, която ще ви улесни от позиция на по-рядкото зареждане (сравнено с предшествениците им).

Това е изключително скъпо за тези, чиито професионални отговорности изискват всекидневно придвижване и прекомерно малко неподвижност, която да разрешава постоянно зареждане на устройствата.

В изобилието от благоприятни условия на серията часовници евентуално ще останете най-очаровани от качествения разбор на съня. Със сигурност най-малко един път сте се питали какво се случва с тялото ви, когато пандизите очи. Науката има доста какво да ви каже по въпроса, само че Galaxy Watch5 ви дават самостоятелен отговор.

Часовниците от серията обръщат доста внимание на дишането по време на сън. Евентуалните проблеми и отклонения също се записват и се взимат поради, когато се мерят стойностите на умората от всекидневието и способността ви да се възстановявате.

Ако преди години се постановяваше да прекарате няколко часа в болница за мониторинг, през днешния ден може да предоставите тази информация от часовника си и посредством функционалността Sleep Scores да проследявате етапите на съня си. А посредством Sleep Couching устройството ще ви помогне да изработите стратегия, според подадените данни за вашите самостоятелни привички по време на сън.

В рамките на едно денонощие може да установите дали натрупалата се работа не дава отрицателно отражение.
 Снимка 596614
Сънят, и по-точно неговата липса, са прецизен измерител на напрежението, а с помощта на Samsung Galaxy Watch5 ще може да получите личен отговор на въпроса качествено ли си почивате. А това е изключително значимо - взимането на бързи и съответни решения, които могат да имат съществени последствия за бизнеса ви или за компанията, в която работите, са директно подвластни от това какъв брой добре отпочинали и бодри сте.

Едва ли в миналото сте си представяли, че един ден ще употребявате часовник с толкоз функционалности. Но тези от серията Samsung Galaxy Watch5 не стопират дотук.

Серията часовници оферират да улеснят и работното ви ежедневие с помощта на Гугъл Assistant, с който може да подавате гласови команди, Гугъл Pay, с който може да осъществявате директни заплащания, и Гугъл Maps, посредством който ще намирате разнообразни местоположения непосредствено от китката си.

Впечатляващо е да забележим по какъв начин технологията става по-лека, по-леснодостъпна и по-ефективна, а посредством набора от екстри в часовниците на се обезпечава достъп до необятна гама от приложения, които предизвикват към навреме освобождение от напрежението. Много преди някой сътрудник или бизнес сътрудник да ви е попитал да не би да се чувствате претрупани и доста преди доктор да ви е наложил прецизен режим.
 Снимка 596612
Времето постоянно е било един от най-ценните запаси на дейните хора и в сегашното от ден на ден се потвърждава като подобен. А простичкият факт е, че колкото по-умно и постоянно следим здравето си, с толкоз повече от този запас ще разполагаме.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР