Стара Загора. Второто издание на Национално състезание по дебати Загорка

...
Стара Загора. Второто издание на Национално състезание по дебати Загорка
Коментари Харесай

Стара Загора: В града ще се проведе второто издание на Националното състезание по дебати „Загорка Open“

Стара Загора. Второто издание на Национално съревнование по диспути „ Загорка Open “ 2018 година ще се организира на 25 август 2018 година в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Организатор и хазаин е клуб „ Дебати “ към Центъра за поддръжка за личностно развиване към Община Стара Загора. Състезанието събира едни от най-силните дебатьори в страната и се управлява от най-хубавите съдии. В тазгодишното издание вземат участие 12 тима от клубовете по диспути в София, Пловдив, Пазарджик, Русе и Сливен. Главни съдии ще бъдат Румяна Пенева, ръководител на Асоциация Дебати - България и Цочо Бошнаков, заместник-председател на Асоциацията.
Форматът на надпреварата е Британски парламентарен спор – предполагащ разгръщането на разногласието в две надграждащи се линии – на две държавни управления и две опозиции. Темите се избират от съдиите и се оповестяват преди началото на всеки кръг. За установяване на спечелилите ще се играят три кръга с елиминации и край.
Състезанието ще се организира в постройката на Основно учебно заведение „ Кирил Христов “. Началото на първи кръг е в 10.00 часа, а финалът ще стартира в 17.30 часа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР