Стара Загора. Среща на медиаторите от областта организират в Международния

...
Стара Загора. Среща на медиаторите от областта организират в Международния
Коментари Харесай

Регионална среща на медиаторите още се проведе в Стара Загора

Стара Загора. Среща на посредниците от региона провеждат в Международния юношески център в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Идеята е да се сътвори пространство за обмяна на опит и положителни практики при работата с уязвими групи. Една от главните цели в работата на хората от Международния юношески център (ММЦ) е да поддържа общественото включване и личностното развиване на младежите на възраст сред 15 и 29 години, а необикновен фокус се слага върху младежите от уязвими групи.

„ Ние имаме вяра в това, че дружно творим бъдещето на младежите, без значение от етнос, обществена класа и други аргументи учредени на предубеждения “, споделя Моника Тодорова, посредник в ММЦ. По думите ѝ главните цели на посредниците са: да се познават като лица, работещи в една посока и да се припознаят като част от една гилдия; да се поддържат в провокациите и да споделят положителни практики; да си партнират за реализиране на по-добри резултати; както и да предизвикват при нужда семинари, образования, които да усъвършенстват тяхната работа.

Областната среща на посредниците ще се организира онлайн на 30 ноември 2021 година Събитието се осъществя като част от самодейностите по план „ Международен юношески център – мисли локално, действай световно “, финансиран по Програма „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР