Стара Загора. Окръжна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебното производство

...
Стара Загора. Окръжна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебното производство
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебното производство за опит за убийство на мъжа, открит в безпомощно състояние в подножието на връх Бузлуджа

Стара Загора. Окръжна прокуратура – Стара Загора следи досъдебното произвеждане за опит за ликвидиране на мъжа, открит в безпомощно положение в подножието на връх Бузлуджа. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив . На 30 ноември 2021 година в 17.10 ч. на тел. 112 е бил подаден сигнал за потърпевш мъж, който бил завързан за дърво наоколо до пътя към връх Бузлуджа, на територията на община Казанлък.

Пристигналите на място полицейски чиновници открили, че той е в безпомощно положение. Мъжът бил с вързани с тиксо ръце и крайници и със запушена уста. Пострадалият бил откаран от екип на Спешна помощ в болничното заведение в гр. Казанлък. Установило се, че мъжът има прободна рана в корема и поради заплахата за живота му е опериран по неотложност.

Под управлението и надзора на Окръжна прокуратура - Стара Загора е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 115, вр. член 18, ал.1 от Наказателния кодекс - опит за ликвидиране. Установена е самоличността на потърпевшия - С. С., на 34 година Провеждат се дейни дейности по следствието и оперативно-издирвателни мероприятия, ориентирани към определяне на причинителя и аргументите за действието.

Извършен е оглед на местопрестъпление, следва да бъде направена съдебномедицинска експертиза, която да дефинира степента на породената телесна щета.
Действията по следствието не престават и сега.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР