Стара Загора. Община Стара Загора, НЧ Родина-1860, Център за подпомагане

...
Стара Загора. Община Стара Загора, НЧ Родина-1860, Център за подпомагане
Коментари Харесай

Стара Загора: Празник на зоопарка ще се проведе в града в Деня на Земята – 22 април

Стара Загора. Община Стара Загора, НЧ „ Родина-1860 ”, Център за подкрепяне за личностно развиване, ЦПЛР – Астрономическа обсерватория, Регионален исторически музей, НЧ „ Св. Кл. Охридски-1858 ”, НЧ „ Георги Бакалов -1933 ” провеждат Празник на зоопарка в Деня на Земята – 22 април, от 11.00 часа. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .
Очаква ви пъстра стратегия с доста музика и танци дружно с Водоснабдителна система „ Усмивки ”, Водоснабдителна система „ Траяна глас ”, ДВФ „ Звездопад ”, ФШ „ Жарава ”, ДТС „ Тракийче ”, ДТС „ Загорци ”, Фолклорно танцово студио „ Настроение ”, Мажоретен състав и други Организаторите са подготвили пъстри игри, награди и изненади за всички, които решат да споделят празника на старозагорската Зоологическа градина.
В цветния пролетен ден ще ви чакат креативен ателиета и работилници, отворени за всички сръчни ръце и любознателни натури. Ще имате опция да извършите първите си стъпки в проучване на Слънцето и Космоса, да разберете по какъв начин се намират и изследват археологически артефакти, ще рисувате и творите хубости и потребни съоражения за природата, ще научите доста забавни обстоятелства за света към нас, ще се движите като животните, ще разучите национални танци и хора на спонтанна сцена-мегдан… и доста други.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР