Станя Георгиева е новият маркетинг мениджър за България на международната

...
Станя Георгиева е новият маркетинг мениджър за България на международната
Коментари Харесай

Foodpanda България с нов маркетинг мениджър

Станя Георгиева е новият маркетинг управител за България на интернационалната платформа за поръчки и доставки на храна foodpanda. Тя попада в екипа на компанията, в миг, в който компанията се стреми да затвърди лидерските си позиции на родния пазар и да усили своето покритие, тъй че хората от множеството градове на България да имат достъп до услугата.

Нейните отговорности включват ръководство на маркетинговата политика на марката, съгласуваност на маркетинговите стратегии в съответните отдели, разбор и оценка на пазара, както обмисляне на вярна информационна тактика.

Георгиева има повече от 10 години опит в маркетинга и връзките като в нейното портфолио се отличават компании от ранга на Нестле, Филип Морис и Лореал. Изкарва 4-месечен стаж през 2009 година в седалището на Нестле в, Швейцария, където подкрепя създаването и осъществяването на разнообразни информационни стратегии.

Има бакалавърска степен " Международни стопански връзки " от Пловдивски университет " Паисий Хилендарски ", както и сполучливи изкарани три семестъра в университет " Фридрих-Александър " Ерланген - Нюрнберг, Германия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР