Становище на Бизнесът за Пловдив по идеята за преместване на

...
Становище на Бизнесът за Пловдив по идеята за преместване на
Коментари Харесай

Тревожни информации около Митница Пловдив, ще я преместят ли в Стара Загора?

Становище на " Бизнесът за Пловдив " по концепцията за пренасяне на Митница Пловдив в Стара Загора, изпратено до Бойко Борисов, Менда Стоянова и Владислав Горанов:

Членовете на Сдружение с нестопанска цел " Бизнесът за Пловдив " с изненада научиха за концепцията за пренасяне на Митница-Пловдив в Стара Загора, която е без икономическа логичност. Пловдив е натурален център на Южен централен регион с най-добре развита стопанска система. Множество непознати и български вложители развиха свои производства в Пловдив и прилежащия район, разчитайки и на съответно навреме митническо обслужване. Евентуалното пренасяне на митницата в Стара Загора значи заблуждение и надлежно отчаяние на вложителите, които обективно ще се сблъскат с проблеми в това направление.

Сдружение с нестопанска цел " Бизнесът за Пловдив " оценя концепцията за преместването на митницата в различен град като недомислена, голословна и нездравословна за развиването на Пловдив и Южен централен регион. Ние, като представители на едрия бизнес в Пловдивски район, Ви призоваваме да вземете решение за недопускане на подготвяното икономическо безумство.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР