Станислав Костов е хванал окото на националния селекционер Георги Дерменджиев

...
Станислав Костов е хванал окото на националния селекционер Георги Дерменджиев
Коментари Харесай

Станислав Костов успял да впечатли Дерменджиев

Станислав Костов е хванал окото на националния селекционер Георги Дерменджиев по време на контролата на сините против Рапид (Виена). Тогава благоевградчанинът стартира от първата минута за " сините " и остана на терена до края на първото полувреме, написа " Тема спорт ". Костов не съумя да се разпише против австрийците, само че бе на равнище. Дерменджиев тогава беше на трибуните в Турция.

 Станислав Костов: Ако бием ЦСКА, имаме шансове за купата До момента Станислав има 3 мача за националния тим. За последно носи фланелката на 22 март 2019 година в евроквалификацията с Черна гора (1:1) В София. Нападателят се появи на терена като запаса и създаде дузпа, която бе осъществена от Тодор Неделев. Дебютът му бе на 16 ноември 2018-а при равенството 1:1 при гостуването на Кипър.

Дерменджиев познава качествата на Костов от взаимния им престой на " Герена " предходната пролет. Той бе къс, само че тогава Станислав играеше най-хубавия си футбол. През предходната акция стана Голмайстор №1 на елита, като осъществя 24 попадения. За националния тим той към момента не се е разписвал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР