Станимир Стоилов бе изключително доволен след втората поредна победа над ...

Станимир Стоилов бе изключително доволен след втората поредна победа над

Мъри: Нямаме общо с отбора от 2013-а. На финала и Господ ще помага

Станимир Стоилов бе извънредно удовлетворен след втората поредна победа над Лудогорец и класирането на финала за Купата на България.

" Сините " отстраниха Лудогорец с общ резултат 4:2 след минимална победа на " Герена ", с помощта на ранен гол на Уелтън, и ще спорят за трофея против ЦСКА в първото Вечно дерби на край за Купата на България от 17 години насам.

" Щастлив съм поради последователите, поради тези, които бяха на стадиона, които играха с нас, и за всички пред тв приемниците - сподели Стоилов след мача.

Беше значимо да спечелим този мач, с цел да се спре с клишетата, че Левски не може да играе пред огромна аудитория. Левски би трябвало да се усеща два пъти по-горд, когато има доста почитатели.

Трябваше да решим мача още през първото с втори гол, само че не го направихме. През второто Лудогорец взе самодейността, само че ние към този момент мислихме за класирането на финала. "

Според Стоилов " сините " са създали сериозна крачка в развиването си и в достигането на Лудогорец и ЦСКА: " След като на два пъти победихме Лудогорец и веднъж загубихме и след двата равни с ЦСКА, очевидно сме създали огромна крачка напред. Не мислех, че този тим може да се развие толкоз бързо. Но би трябвало да продължим да работим.

Има време до финала. Нека минат празниците, да се възстановим добре, по-късно ще мислим за него.

Няма какво повече да желаят последователите от един край Левски - ЦСКА. Ние можем да напълним и целия сезон, в случай че ни го дават, нека и противникът бъде на равнище. Ще създадем всичко по силите си, с цел да спечелим трофея. "

Левски е без трофей от 2009 година През 2013-а " сините " бяха на крачка от дубъл, само че след резила против Славия в последния кръг на шампионата и загубата от Берое на финала за Купата Левски остана с празни ръце.

" Този Левски няма нищо общо с оня Левски от 2013-а. Тогава имаше съществено финансиране, скъпи футболисти очаквания, обещания... През този години съм толкоз изострен, тъй като Левски живееше в заблуда и в неистина, а би трябвало да живее в почтеност и работа.
 Снимка: Lap.bg
Смешно, в случай че не е плачевно (случилото се през 2013-а - б.а.). Не съм гледал мача със Славия, само че не мога да си показва пред толкоз аудитория да не можеш да спечелиш един съдбоносен мач.

Сега ние ще вървим с по-малки стъпки, ще има и препъни камъни, не може всичко да е розово, само че е значимото сред клуб, последователи и тим би трябвало да има симбиоза и да развиваме футболистите си. А пък по-късно и Господ постоянно е благоразположен към подобен тим. "

Финалът за Купата на България е плануван за 11 май.

Източник: webcafe.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg