Стандартите за красота всекидневно са предизвиквани от инфлуенсъри по цял

...
Стандартите за красота всекидневно са предизвиквани от инфлуенсъри по цял
Коментари Харесай

Актьори, които се разминаха с големи роли заради външния си вид

Стандартите за хубост ежедневно са предизвиквани от инфлуенсъри по целия свят. Body positivity придвижването направи по този начин, че да накара много хора по целия свят да заобичат телата си такива, каквито са. Но в Холивуд стандартите са разнообразни, написа каналът " във vbox7. Ето няколко образеца от света на богатите и известните:

Скарлет Йохансон

Актрисата е била набедена, че е прекомерно секси , с цел да взе участие в екранизацията на " Момичето с драконовата татуировка ". " Скарлет Йохансон е страхотна. Тя беше на кастинга, оправи се ужасно. Проблемът с нея е, че фенът, гледайки я, няма самообладание тя да си смъкна облеклата ", показва Дейвид Финчър, режисьорът на кино лентата.
                 

Хенри Кавил

Актьорът има десетки функции зад тила си и е един от най-красивите Супермени, които светът е виждал, само че когато е бил на 21 година са му споделили, че е прекомерно пълен, с цел да играе Джеймс Бонд. Слава Богу, Кавил не се е отказал от киното. 
                 

Джесика Бийл

Не е елементарно да си Джесика Бийл. Актрисата нееднократно се е оплаквала от това, че са ѝ отказвани функции, тъй като е прекомерно секси. Бийл същински желае роля в " Другата Болейн ", само че те са раздадени на Натали Портман, Скарлет Йохансон и Ерика Бана.
                 

Андрю Гарфийлд

И до момента в който изброените нагоре актриси са ги отрязвали, тъй като са прекомерно красиви, то Андрю Гарфийлд не получава ролята на принц Каспиан в " Хрониките на Нарния ". В последна сметка Гарфийлд стига до финалната права на кастингите, само че му споделят, че не е задоволително хубав.
                 

Еми Росъм

Можеше да я гледаме в ролята на Фиона в " Безсрамници ", само че продуцентите на сериала споделили, че не е задоволително красива за такава роля.

               

Кейт Бекинсейл

Тя е жива легенда на актуалното кино, само че се е оказало незадоволително красива за роля в " Пърл Харбър ". Просто от екипа желали някоя актриса с руса коса и по-големи гърди. True story, както се споделя.
                 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР