Станалото вече традиция официално откриване на Велосезона в Пловдив ще

...
Станалото вече традиция официално откриване на Велосезона в Пловдив ще
Коментари Харесай

Костадин Димитров и Данчо Йовчев откриват Велосезона

Станалото към този момент традиция публично разкриване на Велосезона в Пловдив ще се организира тази събота – 25-ти март 2023 година.

Шествието за следващ път ще бъде поведено от спортната ни легенда Йордан Йовчев и кмета на „ Тракия ” Костадин Димитров, по чиято самодейност събитието се организира от 2012-та година.

„ В събота, 10.00 часа, имаме двоен мотив. Откриваме и новия велосезон, и новия състезателен парк на Декатлон – един от обичайните ни сътрудници в провеждането на това събитие. Заедно с Йордан Йовчев тръгваме от кметство към спортния парк, където и този път ще има лотария с доста награди ”, заяви Костадин Димитров.

Целта на самодейността е да разпространява различния метод на напредване в Пловдив, както и да заостри вниманието към разширение на велоалейната мрежа в града. В „ Тракия ” има построени 15 километра велоалеи, а в целия Пловдив те надвишават 60 километра, изясни Костадин Димитров и прикани:

Чакаме ви пред кметството в събота, 25 март, в 10:00, с цел да раздадем номерата за присъединяване в откриването на Велосезон 2023!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР