Станаха ясни стартовите състави на Малин Орачев и Красимир Балъков

...
Станаха ясни стартовите състави на Малин Орачев и Красимир Балъков
Коментари Харесай

11-те на Дунав и Етър

Станаха ясни стартовите сформира на Малин Орачев и Красимир Балъков преди дуела сред Дунав и Етър в Първа лига. Срещата стартира в 14:45 часа на Градския стадион в Русе. И двата отбора заемат нежелани позиции във краткотрайното класиране и ще се опитат да сграбчен успеха и да се измъкнат от дъното на таблицата.

В предходния кръг воденият от легендата Балъков отбор на Етър изтръгна триумф като посетител с 2:0 над Септември и ще се опита да затвърди положителната си серия. Дунав пък загуби от първенеца Лудогорец с 1:3 като посетител и също ще постави старания да зарадва почитателите си.

Главният управител на Етър Балъков до последно ще умува дали Иван Стоянов или Пламен Гълъбов ще започват като титуляри в Русе. Статистиката на Бала против Дунав от началото на 2018 година е позитивна. Воденият от него отбор е постигнал 3 победи против една загуба в дуелите с Дунав.

Колегата му Малин Орачев не желае нова загуба и е безапелационен, че за него най-важно е спечелването на трите точки, а не красивата игра.
Дунав - Етър 0:0

Дунав: Димитров, Васев, Ковачев, Динков, Попадийн, Станоев, Патев, Коконов, Балджийски, Ковачев, Ахмедов.

Етър: Хр. Иванов, Скерлев, Василев, Артюнин, Атанасов, Сърмов, Батрович, Младенов, Колев, Руменов, Боджадж.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 8 кръг, събота 15 септември  Дунав 0:0предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР