Станаха ясни детайлите по договора на Марио Манджукич с Милан.

...
Станаха ясни детайлите по договора на Марио Манджукич с Милан.
Коментари Харесай

Ето детайлите по договора на Манджукич с Милан

Станаха ясни детайлите по контракта на Марио Манджукич с Милан. Трансферът към момента не е разгласен публично, само че по всичко наподобява, че това е просто условност и още от идната седмица хърватският деец ще стартира кариерата си на “Сан Сиро”, откакто се е схванал за договор с “росонерите”.

Договорът на някогашния нападател на Ювентус с Милан ще е за 18 месеца, само че от тях единствено първите 6 ще са обезпечени. Според уеб страницата Calciomercato.com Манджукич ще получи 1.8 милиона евро за 6-те месеца, в които ще носи фланелката на италианския гранд до края на сезона. В контракта има и алтернатива за още един сезон, която ще бъде задействана при осъществяването на избрани условия, свързани с персоналните изяви на играча и класирането на Милан в Шампионската лига.

Смята се, че шведската звезда на Милан Златан Ибрахимович е удовлетворен от идването на 34-годишния Манджукич, който за последно игра в Катар, написа Sempremilan.com. На Ботуша той бе в Ювентус сред 2015 и 2019 година. В кариерата си отвън своята татковина хърватинът е играл още за Волфсбург, Байерн (Мюнхен) и Атлетико Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР