Станаха известни подробности за случката с бразилската фенка, която написа

...
Станаха известни подробности за случката с бразилската фенка, която написа
Коментари Харесай

Лъсна срамната истина за груповото изнасилване на бразилската фенка край стадион "Лужники", Жулиана се оказа голяма мръсница

Станаха известни детайлности за случката с бразилската фенка, която написа заявление в московската полиция, че е била изнасилена групово край стадион " Лужники " по време на Световното по футбол, оповестява телеграм-каналът Mash.

Оказва се, че девойката, която се споделя Жулиана Трофа, пристигнала в Москва със брачна половинка си и най-хубавия му другар. Тъй като нямали задоволително пари, те отседнали вкупов в една стая.

В деня на финала на Световното състезание Жулиана останала уединено с приятеля на мъжа си и почнала да прави секс с него. Двамата толкоз се разгорещили, че Жулиана получила секс контузии.

За да изясни по някакъв метод произхода им на мъжа си тя измислила историята с груповото обезчестяване, която бе публикувана от медиите по целия свят. С помощта на камери за видеонаблюдение служителите на реда открили, че девойката лъже.

Най-добрият другар на рогоносеца отказал да дава биоматериали за разбор. След разплитането на случая полицията е разрешила през вчерашния ден на Жулиана да си вземе заявката за групово обезчестяване и да се прибере в Бразилия. Как брачният партньор ѝ я е посрещнал и каква е била реакцията му към този момент няма информация.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР