Стана ясно защо Сузината се направи на интересна в инстаграм

...
Стана ясно защо Сузината се направи на интересна в инстаграм
Коментари Харесай

Сузанита пусна нов хит

Стана ясно за какво Сузината се направи на забавна в инстаграм преди месец, откакто изтри фотосите си приятеля си и огромния стомах. Днес обаче нейното наличие в инстаграм е възобновено.

Преди часове наследничката на Орхан Мурад, с който са смразени, пусна ария и очевидно е решила да направи реклама на парчето, както тя може-с провокации в обществените мрежи. Песента е напълно нова и има всички изгледи да се трансформира в шлагер, а почитателите към този момент я обсипват с хвалебствени мнения. Клип към " Паля " обаче няма, очевидно бременната Сузи ще го снима чак откакто роди.

Терминът ѝ се пада в края на лятото, като се чака бебето да бъде от мъжки пол. Както е известно, приятелят на Сузанита, който евентуално с боязън чака появяването на наследника си, е националният рекордьор по мятане на копие Марк Славов. Сестра ѝ Александра също роди момче предходната година. Детето обаче не е внуче на Орхан Мурад, който чака ново бебе, тъй като Александра е дете на някогашната му жена от предходна връзка. Сузанита занапред се радва, че с полусестра ѝ ще гледат дружно децата, въпреки че тя живее във Финландия при Марк, оповестява Хотнюз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР