Стана ясно кой е прегазеният край Бяла Слатина човек, който

...
Стана ясно кой е прегазеният край Бяла Слатина човек, който
Коментари Харесай

Първо в BulNews! Прегазеният вчера край Бяла Слатина е легендарен врачански кръчмар /снимка/

Стана ясно кой е прегазеният край Бяла Слатина човек, който заггина на място.
Припомняме, че съдбовният пътен случай стана през вчерашния ден, към 18 часа, а за него заяви единствено медията ни.



Агенция BulNews научи, че починалият мъж е 59-годишният Станимир Точев от Враца.



Станимир бил на посетители на сина си, който живее в Бяла Слатина. Хапнали, пийнали, само че се скарали и Точев си тръгнал пешком към Враца, когато бил затрит от "Киа ", ръководена от 49-годишна врачанка, служителка на "Теленор ".
Той е именит врачански кръчмар, първият притежател на комплекс "Суми " от 1988 година до приватизацията му през 1993 година Бил е наемател на заведението "Мара Врачанка " край Борован, както и основател на ресторант "Сатурн " на ул. "Търговска " във Враца.
Часове след нещастието негови близки и познати заляха обществената мрежа с хубави думи за мъжа, който бе и ще остане почитан от доста хора.
"Отива си една ера, Господ да му елементарни. Той беше от положителните! ", "Не ми се има вяра! Бяхме положителни познати, постоянно беше доста положителен и ухилен със заразително мил заряд, който след две-три фрази те е "хванал " и към този момент се хилите дружно. Или пък сериозен и изчерпателен... сигурно загубихме един образован човек. Ще липсва! Мир на душата му! ", "Рядка птица беше Точев! Да почива в мир! ", пишат всички, които знаят какъв човек беше Точев.
На този стадий не е ясно по кое време ще бъде погребението му, защото тялото е в МБАЛ "Христо Ботев " в регионалния център и към момента не е освободено от прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР