Стана ясно кои са участниците във фаталната семейна свада в

...
Стана ясно кои са участниците във фаталната семейна свада в
Коментари Харесай

Вижте кои са участниците в кървавата свада в Смоляновци, убиецът направи пълни самопризнания

Стана ясно кои са участниците във съдбовната фамилна кавга в монтанското село Смоляновци, научи организация BulNews.
Припомняме, че зверското ликвидиране бе осъществено нощес, а за него заяви медията ни.



След фамилен скандал 73-годишният Георги прострелял в коляното с нерегистрирана ловна пушка 47-годишния си наследник Ангел, след което го пробол с нож в сърцето и мъжът умрял на място. До него е бил открит трупът на 70-годишната му майка - Венета, който бил без забележими следи от принуждение. Предполага се, че дамата е умряла поради шока от убийството на сина ѝ, прецизират от полицията.
Пристигналите на място служители на реда заварили Георги втвърден до двете бездиханни тела, а след задържането му той направил цялостни признания.
„ Никога не съм допускал, че в това семейство може да се случи такава покруса. Ангел работеше, беше малко свадлив човек, само че не злоупотребяваше с алкохол и не беше с избухлив манталитет. Бай Георги се грижеше за болната си жена и по този начин му минаваха дните. Не знам какво е станало, само че нещастието е огромна ", сподели кметът на селото Пламен Личков.
72-годишният палач е арестуван за 72 часа, като прокуратурата ще реши дали ще желае непрекъсната мярка „ задържане под стража ".
„ Разследваме случая, формирано е досъдебно произвеждане по член 116, ал.1 т. 3 от Наказателен кодекс. за ликвидиране от татко на роден наследник. Назначени са съответните експертизи, които ще уточнят и уточняват точната причина за гибелта “, сподели представителят на Окръжна поркуратура - Лилия Илиева.
Възрастният човек към момента не знае, че брачната половинка му е умряла, споделиха служители на реда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР