Стана ясна причината за нападението над шофьора на паяка във

...
Стана ясна причината за нападението над шофьора на паяка във
Коментари Харесай

Само в BulNews! Вижте защо нападнаха шофьора на паяка във Враца

Стана ясна повода за нападението над водача на паяка във Враца. От управлението на общинското дружество „ Паркинги и гаражи “ разкриха за организация BulNews детайлности по случая.
Инцидентът е станал на улица „ Беласица “ в града, до КОЦ-а. Служители на предприятието получили информация за погрешно паркиран автомобил на мястото и отишли, с цел да вземат отношение, описа шефът на „ Паркинги и гаражи “ Венчо Кръстев. Те спрели паяка на улицата, с цел да могат да вдигнат колата на нарушителя.
Докато чиновниците си вършели работата, по улицата се задала друга кола. Шофьорът вдигнал пикантен скандал, тъй като бързал, а паякът му пречил да мине. Водачът на репатриращия автомобил го уверил, че ще са подготвени до минути, само че мъжът не спрял да беснее. Той сграбчил от колата си плик със закуски и го метнал по един от чиновниците. Освен храна обаче, в торбичката имало и пластмасово шише с айрян, което халосало по главата служащия. В този миг той снимал с телефона си погрешно паркираната кола. При удара той изпуснал апарата и се навел да го вземе, при което разбеснелия се водач го блъснал и в корема.
В този миг чиновниците на „ Паркинги и гаражи “ се обадили на полицията да оповестят за станалото. Като чул, ядосаният мъж се качил в колата си и отпрашил. Ченгетата обаче разпитали очевидците, след което небрежно заловили беглеца – 40-годишен врачанин.
От Оперативна програма „ Паркинги и гаражи във Враца увериха, че служителят им не е потърпевш съществено. Те са оказали цялостно подпомагане на полицията по следствието и в този момент чакат виновникът за грозната сцена да получи наказване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР