“Стъкления е най-голямата и очаквана филмова премиера на седмицата. След

...
“Стъкления е най-голямата и очаквана филмова премиера на седмицата. След
Коментари Харесай

Макавой срещу Сам Джаксън в „Стъкления“

“Стъкления ” е най-голямата и предстояща кино премиера на седмицата. След триумфа на “На части ”, който бе нещо като импровизирано продължение на “Неуязвимият ”, режисьорът М. Найт Шаямалан разгласи, че ще направи още един филм, който да сплоти героите и историите от двата кино лентата. Заглавието на новия супергеройски трилър е Glass, а в България творбата се популяризира като “Стъкления ”. Брус Уилис се завърна в ролята на Дейвид Дън, а Самюъл Л. Джаксън още веднъж играе диаболичния Илайджа Прайс.
 52_1  52_3  52_glass
М. Найт Шаямалан постоянно е желал да направи филм, който да е непосредствено продължение както на “Неуязвимият ”, по този начин и на “На части ” и да направи своята първа обединена кино галактика. Ето късия синопсис на сюжета: “Следвайки завършека на “На части ”, Glass още веднъж ни среща с Дейвид Дън, който е по петите на свръхчовешкото проявяване на Кръмб, Звяра и след поредност от ескалиращи конфликти сенчестото наличие на Прайс стартира да изплува като оркестратор, който има секрети, сериозни и за двамата мъже. ”

“Неуязвимият ” излезе в кината преди 17 години и предефинира визиите и границите за супергеройско кино, а първите мнения за “Стъкления ” са смесени.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР