Стабилно правителство в момента не може да се създаде. Добре

...
Стабилно правителство в момента не може да се създаде. Добре
Коментари Харесай

Галин Стоев: ГЕРБ да състави правителство и да поеме отговорността за акумулираното при управлението им

" Стабилно държавно управление сега не може да се сътвори . Добре е д се сформира някакво и след няколко месеца още веднъж да отидем на избори. Добре би било това държавно управление да бъде на ГЕРБ и по този начин да поеме политическата отговорност за всичко, което съумя да акумулира през последните 12 години ".

Това сподели пред БНР режисьорът Галин Стоев, шеф на Драматичния спектакъл в Тулуза, Франция.

Той посочи, че спечелилите изборите партии са тези, които се консолидираха в предходното Народно заседание, с цел да смъкват държавното управление на Кирил Петков:

" Те се изправят пред пировата си победа и в този момент ще са длъжни да създадат невъзможното. Познавайки потенциала и изявите им до момента, не мисля, че те са в положение, тъй като идейно не носят някаква политическа идея, с която да възпламенят хората да тръгнат след тях. Всичко е на равнище кръчмарски сметки и това дава своите резултати в ниския % на гласувалите ".

В предаването " 12+3 " Галин Стоев акцентира, че трябва  да се изясни на неизлезлите да гласоподават, че в този момент нямат право да мрънкат.

Според него  партиите на митинга не са се провалили :

" Те бяха изправени против доста мощна пропагандна вълна, в отрицателен проект, от медиите, от метода, по който концепциите се представяха ". 

По думите му упованието е било изборът ни в този момент е екзистенциален -  накъде да се ориентира и по какъв начин да се нарежда България:

" Този избор не се случи , за жалост, и това стана с общите старания на политическата класа, на президента и на медиите ".

Интервюто на Снежана Иванова с Галин Стоев в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл.
По обявата работи: Наталия Кръстева
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР