Стабилизирано е състоянието на 16-годишното момче, което беше намушкано с

...
Стабилизирано е състоянието на 16-годишното момче, което беше намушкано с
Коментари Харесай

Стабилно е състоянието на момчето, намушкано от мигрант

Стабилизирано е положението на 16-годишното момче, което беше намушкано с нож в петък в центъра на столицата, оповестява БГНЕС.

По-рано през днешния ден от прокуратурата оповестиха, че 17-годишен непознат жител е арестуван и упрекнат за нанасянето на телесна щета с нож на малолетно момче. На 23.09.2022 година на ул. „ Пиротска “ в гр. София обвиненият Б.А., посредством нанасяне на удар с нож в региона на корема на К.В., му предизвикал телесна щета, изразяваща се в пострадване на коремната стена, засягаща две области на тънкото и дебелото черво.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “. До момента в хода на следствието са разпитани очевидци и е осъществен оглед на местопроизшествието. Назначени са експертизи.

Б.А. не е жител на Република България и няма непрекъснат адрес, поради това и опцията да се укрие или да извърши друго закононарушение, дежурен прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.Предстои в понеделник, 26.09.2022 година, да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР