Сряда, 21 юли - И днес ще има добри новиниДнес

...
Сряда, 21 юли - И днес ще има добри новиниДнес
Коментари Харесай

Сряда, 21 юли - И днес ще има добри новини

Сряда, 21 юли - И през днешния ден ще има положителни вести

Днес позитивната връзка сред Меркурий и Уран продължава да въздейства. Все още биха могли да зародят забавни тематики за разискване в фамилията, измежду приятелите, с началниците. И по този начин биха могли да доближат до вас положителни и непредвидени вести. Може би данъчните ще ви осведомят, че сте надплатили и би трябвало да ви връщат суми... Всичко е допустимо. Но е по-вероятно избрана компания да се свърже с вас със специфична оферта или отстъпки.

Уран и Меркурий не престават да ускоряват интуицията ви и истинските хрумвания. Това ще се отрази на изобретателите, без значение в коя сфера работят.

А ето какво да имат поради представителите на обособените зодии:

На Овните ще им се наложи да се опитат да видят позитивното в протичащото се към тях. Иначе рискуват да се подтиснат мощно от финансовото си положение. Най-важното е да си припомнят, че просто минават през фаза на тествания и тя, рано ли късно, ще завърши.

Телците ще бъдат загрижени за имиджа си и ще насочат цялата си сила в неговото създаване. Без значение на каква цена.

За Близнаците денят не вещае нищо хубаво на финансовия фронт. Ако нямат спестявания, ще се окажат на алено. По-неприятното е, че финансовите терзания ще се отразят неподходящо на здравето им. Важно е да запазят хладнокръвие и да се разхождат повече измежду природата.

Раците ще се радват по какъв начин напъните им се отплащат. Освен това положителни каузи, направени в предишното, ще им бъдат напомнени. За тях те най-сетне ще се почувстват възнаградени.

Лъвовете ще останат прелестно сюрпризирани през втората половина на деня изключително в случай че са художници и спортисти.

Девите ще бъдат заети с грижи към фамилията и няма да имат време съществено да поработят върху бизнес проектите си, както в началото са възнамерявали.

За Везните е целесъобразно да си починат от рутината и да се подложат на подмладяваща процедура. Добре е да възнамеряват това прелестно прекарване в най-скоро време и на немного висока цена.

За Скорпионите е целесъобразно да подписват покупко-продажби през втората половина на деня. Особено в случай че държат да получат съществени дивиденти от тях.

На Стрелците им следва значима среща през втората половина на деня, която ще им помогне да реализират баланс, да доразвият бизнес концепцията си и в последна сметка да реализират сериозен финансов триумф.

Козирозите ще работят интензивно по окрупняването на бизнеса си. И ще са мощно смутени, в случай че не реализиран задачите си.

Водолеите през днешния ден ще получат назад дадените заеми. За тях денят наподобява доста удобен от финансова позиция.

Рибите през днешния ден малко ще помързелуват и няма да поставят старания в нищо. Освен това ще се държат като фаталисти и ще убеждават хората към тях, че, в случай че им е писано да печелят пари, те по този начин или другояче, ще се изсипват в джобовете им.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР