Сряда, 13 октомври - Искреност и надеждност в бизнес отношениятаДнес ...

Сряда, 13 октомври - Искреност и надеждност в бизнес отношениятаДнес

Сряда, 13 октомври - Искреност и надеждност в бизнес отношенията

Сряда, 13 октомври-Искреност и надеждност в бизнес връзките

Днес Венера и Сатурн са ситуирани по подобен метод една по отношение на друга, че това ще ви се отрази позитивно на самочувствието, самоконтрола и самодисциплината. Ще повлияе и на метода, по който реагирате в общуването си с хората към вас – ще сте премерени и тактични. Ще изграждате упование и ще откриете за бизнес сътрудници хора, които ще са откровени с вас и ще измислят нови стратегии – надеждни и сполучливи за компанията ви.

А ето какво да чакат пълномощниците на обособените зодии:

Овенът ще си даде сметка, че, колкото и компликации да среща в живота си,има и страхотни дни, какъвто е днешният, който като с гумичка изтрива всички негативни прекарвания. Няма да ви се налага да бързате, ще работите на драго сърце. Ще научите урока-„ Какво е да се чувстваш задоволен от живота “.

За Телеца е удобен ден за пазаруване на спортни артикули и за разкриване на състезателен магазин или фитнес център. Ако се колебае наистина ли да се раздели с някого от досегашните си подчинени, е добре да не го прави, а да му възложи нови задания-вероятността да бъде прелестно сюрпризиран е голяма.

Близнаците ще могат сполучливо да стартират нов бизнес, обвързван с услуги за деца-курсове по езици или музикални принадлежности. Ще се обкръжат с сътрудници, за които също ще е от значение работата им да е обвързвана с новаторски решавания в областта на образованието.

Раците ще имат триумф в действия, обвързвани с превоз и връзки. Ще им бъднат върнати пари, които са считали за окончателно изгубени. Това ще ги извърши с оптимизъм, с който ще заредат всички към тях.

Лъвовете ще са много експанзивни и прочувствено превъзбудени. Те ще желаят самостоятелност и независимост при взимането на решавания. Няма да са склонни да се преценяват с близките, само че ще демонстрират забележителни организаторски качества.

Девите може да имат казуси, в случай че работят в усамотение и нямат опция за другарство с другари, предпочитани хора, сътрудници. Ще са по-раними и може да се обиден от неуместни смешки. Препоръчително е да проявят възприятието си за комизъм и да потърсят друга позиция към зародилите спорове с началници или с хора, с които живеят в един дом или работят в едно помещение.

Везните ще могат да се похвалят с сполучливи взаимодействия с другари, които ще им оказват помощ в работата и активността им. Те може да осъществят свои проекти и планове, да сбъдват фантазиите си. Възгледите им ще са непредубедени и безпристрастни, макар че може да трансформират задачите си.

Скорпионите ще вземат решение комплексни интелектуални задания, само че може и да са прекомерно импулсивни и да вършат прибързани изводи. Те може да вкарват смени в бизнеса си и да стартират нещо, което е напълно друго от досегашните им занимания. Добре е да са деликатни във финансовите каузи изключително в случай че в тях вземат участие и другари.

Стрелците ще демонстрират любознание и ще изразходват много умствена енергия. Добре е да не се разпиляват и да отстъпват, в случай че се налага. Те може да демонстрират борбеност, стремителност, жлъчност и взискателност. Хубав ден за решение на правни казуси и измисляне на нова тактика.

Козирозите , които се занимават с рандеман на потребни изкопаеми и търговия със скъпоценни камъни, през днешния ден ще имат триумф. Ще върви и на тези пълномощници на зодията, които са в областта на недвижимите парцели и политиката. Добре е да се въздържат от крайни дейности.

Водолеите може да имат казуси при воденето на договаряния и сключването на контракти. Те ще имат триумф в неща, обвързвани с общи пари, както и в подготовката и подаването на документи за заеми и кредити. Подходящ ден за обмисляне на продължителни бизнес пътувания.

Рибите през днешния ден сполучливо може да се заемат с неща, обвързвани със чиновници, сътрудници и подчинени. Могат да провеждат най-сполучливия тийм билдинг или особено празненство по случай годишнина от основаването на компанията.

Източник: banker.bg