Сроковете за доставка на новата Toyota Land Cruiser достигат близо

...
Сроковете за доставка на новата Toyota Land Cruiser достигат близо
Коментари Харесай

Новата Toyota Land Cruiser получи специални грижи от известно тунинг студио

Сроковете за доставка на новата Toyota Land Cruiser доближават близо 4 години, само че все пак разнообразни тунинг експерти към този момент съумяха да се допрян до японския всъдеход и да показват своята визия за него. Едни от тези експерти са хората от Khann, които специализират в модификацията на японски возила от марките Toyota и Lexus.
`Новата

Тунинг пакета включва само образни промени и не визира мощността на японското возило. Под капака на новия Land Cruiser работи 3.5-литров бензинов шестак с мощ от 415 конски сили. Задвижването, несъмнено предава към четирите колела, а трансмисията е автоматизирана.
`Новата

В предната част измененията включват нова решетка от въглерод, дружно с въдуховоди направени от същия материал. Предният похлупак също е нов и е изработен от въглеродни нишки, сходно на разделения на две елементи спойлер над стоповете.
`Новата

Раздувки на четирите калника се грижат за побирането на 22-цолови джанти, а за допълнение на визията се грижат още капаци на огледалата от въглерод, както и други карбонови детайли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР