Срещу нападателя от Торонто, който вряза ван в група пешеходци,

...
Срещу нападателя от Торонто, който вряза ван в група пешеходци,
Коментари Харесай

Повдигнаха 10 обвинения за убийство на нападателя от Торонто

Срещу нападателя от Торонто, който вряза ван в група пешеходци, са повдигнати 10 обвинявания в преднамерено ликвидиране, съобщи AFP, представена от организация " Фокус ".
Припомняме, че 10 души починаха, а 15 други бяха ранени при случая от понеделник.
При първото си явяване в правосъдната зала 25-годишният Алек Минасиан е стоял на скамейката в затворнически гащеризон, с бръсната глава и ръце зад тила. Срещу него са повдигнати голям брой обвинявания в опит за ликвидиране.
Инцидентът се случи в северната част на града, на към 30 километра от центъра, където в понеделник се събраха външните министри на страните от Г-7. Полицията разясни, че случаят се е случил в 13:27 часа локално време (19:27 часа българско), само че не посочи дали е бил провокиран съзнателно или е акцидент. Водачът на транспортното средство бе задържан, а по-късно стана ясна и самоличността му – Алек Минасян. Мотивите на нападението остават неразбираеми, а следствието по случая продължава.
Към момента Министерство на външните работи не разполага с информация дали са потърпевши български жители при случая в град Торонто.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР