Срещу гаранция от 100 000 лв. Апелативният специализиран наказателен съд

...
Срещу гаранция от 100 000 лв. Апелативният специализиран наказателен съд
Коментари Харесай

Срещу 100 000 лв. бившият зам.-екоминистър излиза от ареста

Срещу гаранция от 100 000 лева Апелативният профилиран углавен съд (АСНС) освободи от ареста някогашния зам.-министър на околната среда и водите Красимир Живков. Съдът пусна дефинитивно и Николай Миховски против 200 000 лева гаранция.
дружно с братята Атанас и Пламен Бобокови, някогашния началник на екоинспекцията в Плевен Габриел Савов и предприемачите Николай Миховски и Айгюн Еминов, че са проведена незаконна група.
 Съдът реши: Красимир Живков и Атанас Бобоков остават в ареста Съдът реши: Красимир Живков и Атанас Бобоков остават в ареста
Апелативния спецсъд остави в ареста някогашният зам.-министърът на околната среда и водите Красимир Живков и единият от братята Бобокови &n...
Според прокуратурата сдружението на Бобокови " Монбат " е внасяло рискови боклуци, които след преработката не били излъчени за заличаване и предпазване на компании, които имат лиценз и софтуерни благоприятни условия за това.
Красимир Живков е и излиза 7 месеца по-късно. Според следствието Живков е направлявал кухи компании, на които Бобокови продавали отпадъците и, вместо да ги изнасят в чужбина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР