Срещнах се с президентския съветник Пламен Узунов, защото исках да

...
Срещнах се с президентския съветник Пламен Узунов, защото исках да
Коментари Харесай

Петко Петков: Нямам никакви притеснения от срещата ми с Пламен Узунов

Срещнах се с президентския консултант Пламен Узунов, тъй като желаех да му благодаря за помощта, която ми оказа преди време, когато се нуждаех от трансплантация на черен дроб. Нямам терзания да се срещам обществено с Узунов, на прилежащата маса до нас беше депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Това се споделя в позиция на някогашния началник на Агенция „ Митници” Петко Петков, изпратена до медиите.

Петков и Узунов бяха снимани в ресторант. На видеото, публикувано в медиите се вижда по какъв начин някогашният началник на Агенция " Митници " дава на президентския консултант плик неразбираемо наличие. Двамата настояват, че вътре е имало бутилка ром и пури.

„ През последните дни съм подложен на извънредно недостойна акция, която очерня моето име. Смятам, че е неправилно в медиите да се тиражират непроверени обстоятелства, които са внушени само от политическа изгода. Изобщо нямаше да се занимавам с този поръчков сюжет, в случай че ставаше въпрос единствено за мен, само че е явно, че същинската офанзива е против президентството на България.

Затова приканвам медиите, които тиражираха лъжите против мен, да дадат глас и на истината, посредством обстоятелствата, които отпущам. А те са: преди време помолих господин Узунов за помощ, защото се нуждаех от трансплантация на черен дроб. Същият ме свърза с наш съотечественик в чужбина, който ме насочи към клиника в Швейцария, в която ми бе осъществена животоспасяваща интервенция.

В знак на чисто човешка признателност на 19 май се срещнах с господин Узунов в столичен ресторант. Нито господин Узунов, нито аз имахме терзание да се срещнем обществено в този ресторант, още повече, че на прилежаща маса седеше депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Малко преди този момент посетих магазин за алкохол, където избрах чисто мъжки подарък – бутилка ром и пури, които продавачът сложи в познатата на цяла България торбичка, с помощта на вас - медиите.

Прилагам в писмото видеозаписите от магазина, от които се вижда визитата ми, направените от мен покупки, подаръчната торбичка, датата и часът. Разполагам и с касовия бон и извлечението от дебитната карта, с която заплатих, които съм подготвен да дава на способените органи при нужда.

Моля, по този начин както усърдно отразихте фрагментите с манипулативни внушения по мой адрес от камерите в ресторанта, по този начин да публикувате и изпратените от мен видеозаписи и сегашното писмо в името на истината “, се споделя в изказване на Петко Петков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР