Срещи на бизнеса и търсещите работа в четири академични града

...
Срещи на бизнеса и търсещите работа в четири академични града
Коментари Харесай

13-и Дни на Кариета в Пловдив

Срещи на бизнеса и търсещите работа в четири университетски града и виртуално. Най-големият профилиран кариерен конгрес е посрещал над 15 500 гости и е показал над 800 компании участници

Тазгодишното издание на профилирания кариерен конгрес Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг ще посрещне 100+ компании изложители и ще чака близо 2 500 гости.

За поредна година събитието ще се организира в четири университетски града – София, Пловдив, Варна и Габрово и виртуално на профилирана платформа. Форумът дава опция на студенти и експерти, които търсят кариерно развиване в региона на осведомителните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг промишлеността, да се срещнат с фирмите водачи в секторите и да открият своето ново работно място или късмет за присъединяване в стажантска стратегия.

Събитието се провежда от компанията за сложни HR услуги JobTiger.

Сребърен спонсор на събитието е LDC. Бронзови спонсори са Infineon Technologies, Blankfactor, Tick42 и Accenture.

Програмирай бъдещето на събитията в:
София – 11 октомври; Виртуален ден – 13 октомври; Пловдив – 18 октомври; Варна – 20 октомври; Габрово – 25 октомври.
Регистрацията за участници е безвъзмездна и лесна: https://careerdays.bg/bg/it-careerdays/students

За първи път тази година със ScanFactor: регистрацията за присъствени събития дава опция непосредствено за шерване на CV-то с работодатели – оптимално елементарно и с още по-голям късмет за посетителите да се откроят.

За миналите дванадесет години, през които се организира, форумът Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг се потвърди като мястото, където компаниите в най-динамично разрастващите се сектори в България срещат своите бъдещи сътрудници.

IT Дни на кариерата обичайно се провежда на равнище научен град и се основава опция за участващите компании да се срещнат с възпитаниците на всички университети в града в границите на един ден на едно място. Форумът също е потвърдила се добра опция за показване на работодателската марка.

За посетителите – едно от най-големите и значими преимущества на кариерните конгреси е, че дават опция те да се срещнат онлайн с представители на бизнеса, да намерят своето бъдещо работно място, да се ориентират на пазара на труда у нас и да получат препоръки за сполучливата си професионална реализация.

Партньори на събитието са Тракия икономическа зона, AIBEST, BARISTO и Татковата Градина.

Медийни сътрудници: JobTiger.tv, HR Industry, b2b Media, KALDATA, „ Аз мога – тук и в този момент, Legion Run, ISIC International student identity card, EVENTIPLIER, DEV.BG, ЛИДЕР.БГ, МЕНИДЖЪР, 9Academy, PLOVDIV–ONLINE, Фондация „ Международна премия на херцога на Единбург – България “ и КАРИЕРИ.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР