Срещата с един от най-големите български музикални звезди започва в

...
Срещата с един от най-големите български музикални звезди започва в
Коментари Харесай

Утре Орлин Горанов представя биографията си в Бургас

Срещата с един от най-големите български музикални звезди стартира в 18:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец

На 18 декември (вторник) от 18 часа с Бургас ще се срещне един от най-великолепните родни артисти: Орлин Горанов. Пред морската аудитория в Гранд Хотел и СПА Приморец той ще показа своята биография: " Да стартираме изначало ". Книгата е основана в съавторство с Веселина Паскова, а издател е " Книгомания ". На място ще има налични копия от творбата.

Изданието е освен с отличен изящен тип и оформление, само че и със завладяващо наличие. Снежнобелите страници демонстрират живота на една същинска звезда, покорила сцените освен у нас, само че и в чужбина - Орлин Горанов, в текст и фотоси. За живота си той споделя леко, увлекателно и с присъщия си изискан комизъм. Историята наблюдава стъпките му - от първия концерт в един трамвай, поседнал комфортно в скута на баба, до вариететни, оперни, даже театрални подиуми по света и у нас. Пътешествията се трансформират в негова пристрастеност и той споделя любопитни моменти и от тях. За дуетите с разнообразни сътрудници, качествената музика, обичта към хубавите смешки, погодените номера с другари и още доста - споделя Орлин Горанов на страниците на " Да стартираме изначало ".

Повече – научете сами, на среща с подпис, на 18 декември от 18:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец. Събитието е част от самодейност " Приморец чете “, която води родни звезди в морски град, за среща с публиката.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР