Срещаме ви с британския актьор Кийрън Бю – телевизионният Беоулф

...
Срещаме ви с британския актьор Кийрън Бю – телевизионният Беоулф
Коментари Харесай

„Беоулф: Завръщане у дома“ e изпълнен с фантастични зверове, но си остава човешки свят

Срещаме ви с английския артист Кийрън Бю – телевизионният Беоулф в първата огромна фентъзи премиера на Epic Drama – от 14 септември в 22:00
Този септември по най-новият ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, Epic Drama , извънредно дебютира на 14 септември от 22:00 с два епизода новата екранизация на легендата за един от най-великите литературни герои – Беоулф. Във фентъзи поредицата в 12 елементи БЕОУЛФ: ЗАВРЪЩАНЕ У ДОМА, в основната роля е Кийрън Бю (познат ви от Warrior, Da Vinci`s Demons), който си партнира с одобрени артисти като Уилям Хърт (Humans, Damages, Avengers: Infinity War, A History of Violence на Кроненбърг) в ролята на Хротгар и Джоан Уоли (Wolf Hall, The White Princess, The Borgias, Уилоу) като Реда. Срещаме ви с Кийрън Бю.

Q: Какво знаеше за Беоулф преди да снимаш сериала?

Q: Кой е Беоулф?
Беоулф е изгонен от вкъщи на Херот и оттогава се скита по земята. Когато го виждаме за пръв път в тази история, той се връща в Херот, след заточение. Имал е много сложен живот като множеството хора по тази сурова земя. Нарочно държи да бъде отшелник.

Q: Каква беше първичната ти реакция на снимачната площадка?

Първият път, когато отидох в кариерата, където е построен Херот, ме порази какъв брой застрашително наподобява мястото.


Q: Имаш опит с фехтовката?

Q: Беоулф и Брека стават ли другари?
Беоулф е отшелник, само че избавя Брека (в ролята е артистът Gísli Örn Garðarsson ) от линч и двамата стават непредвидени другари. Брека е малко лицемерен, апаш и измамник. Или най-малко по този начин наподобява.
Q: Как снимахте сцените с чудовищата?
Играеш с големи зелени блокове, скачаш от коне и атакуваш големи зелени обекти, които след това ще се трансфорат в CGI чудовища... Виждал съм част от основаните CGI подиуми и би трябвало да ви кажа, че са феноменални. Но е доста необичайно да се снимат. Първо снимаш с каскадьор или предмет, след което те отстраняват обекта и би трябвало да снимаш цялото нещо без индивидът или предметът да е там. И това си е трудничко. Но тя цялата работа си е една преструвка
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР