Среща разговор Младежки и университетски практики за Европа на знаниетоорганизира

...
Среща разговор Младежки и университетски практики за Европа на знаниетоорганизира
Коментари Харесай

Цветелина Пенкова посрещна 8 декември в компанията на студенти и преподаватели от висши училища

Среща диалог ”Младежки и академични практики за Европа на знанието ”организира евродепутатът Цветелина Пенкова в Информационния си център в Студентски град.
В навечерието на студентския празник, на чаша вино студенти и преподаватели от разнообразни висши учебни заведения разискаха с най-младия представител на Българска социалистическа партия в европейското семейство на Социалистите и демократите в Екологичен потенциал, по какъв начин може да спомага за основаване на контакти със сродни европейски институции, ВУЗ-ове и персони, които да подкрепят наши юношески начинания. Зам.-ректорът на УНИБИТ, доцент доктор Тереза Маринова и доцент доктор Диана Стоянова направиха презентация на тематика „ Универиверситетска младежка академия за ръководство на знанието ". Проф. Лидия Върбанова от НАТФИЗ показа проблемите, които нашите университетски общности срещат в опитите си да доближат до информация за интернационалните планове и посочи нуждата от ходатайство за основаване на дейни и работещи връзки със сроднни организации в Европейски Съюз.

„ Идеите, които споделите ще залегнат в програмата на екипа ни за идната година " даде обещание на гостите Пенкова, която в границите на първите 100 дни от началото на работата си като евродепутат посрещна в Брюксел две групи от общо 55 души. Снощи, тя показа опциите на Информационния център в Студенски град и описа за идното разкриване на нови Информационни центрове в страната, които да се трансфорат в средище на продан на хрумвания и перспективни инициативи.

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР