Среднощна стрелба по апартамент в столичния квартал "Разсадника". Инцидентът прилича

...
Среднощна стрелба по апартамент в столичния квартал "Разсадника". Инцидентът прилича
Коментари Харесай

Стрелба в София! Нападнато е семейство в дома му

Среднощна пукотевица по апартамент в столичния квартал "Разсадника ". Инцидентът наподобява на този от новогодишното хоро в Ловеч, когато беше ранена жена. Няма потърпевши, а единствено материални вреди, оповестява "България Он Еър ".

Обикновенна събота вечер - Мариян и жена му са в дома си, само че към 22:00 часа се чува гърмеж.

"И се чу нещо като пиратка или не мога да кажа. Аз станах, пристигнах при нея и тя вика "нещо ни гърмят " и аз крещя - не, кой ще ни гърми, на осми етаж сме ", сподели той

Оказва се обаче, че в прозореца на кухнята им има дупка. А по-късно схващат, че спалнята също е била на прицел.

"Дали е инцидентно, дали не. Обаче те са 2 удара, не е един. Да кажеш, че е едно - напил се, пуцал някой. То са два. Жена ми седнала у дома. Тя е непрекъснато на плота, обикновено. Сега по какъв начин да живеем ", уточни мъжът.

Веднага се обаждат на полицията и на домоуправителя. Семейството живее от една година в жилището на осмия етаж и споделят, че нямат проблеми със съседи, не дължат пари на никого.

"Притеснени сме. Не е обикновено да стоим у дома и да ни гърмят. По всяка възможност е някаква пневматична пушка, тъй като не са бойни патрони. Сега са сачми, другият път може да са... не знам ", добави Мариян.

Децата и родителите са доста обезпокоени. Извършителят и аргументите за стрелбата към този момент остават неразбираеми, а полицията продължава следствието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР