Средният пръст на Кошлуков стана популярен за една нощ. Така

...
Средният пръст на Кошлуков стана популярен за една нощ. Така
Коментари Харесай

За средния пръст с холандска деликатност

Средният пръст на Кошлуков стана известен за една нощ. Така де, не му е мястото в публичната телевизия. Имам поради пръста. А и какво толкоз стана. Преди време някогашният гръцки финансов министър Варуфакис го сподели на Германия. Джули Брискман беше уволнена, задето го размаха на Тръмп. Да не приказваме за Мадона, Риана, Скарлет Йохансон и Андрея даже. Че и царската персона от Катуница. За Волен не загатвам, тъй като неговият не беше междинен, а златен.   

Това, че и двата пола го размахват, си е напряко джендър подстрекателство - дамите влизат в ролята на пичове, а те пък -  в ролята на ощипани моми. Сиреч разменят си обществени и прочие функции таман в такт с времето. С най-тежкия проблем, който от месец се стовари върху плещите на майка България, която, бързам да уточня - може да се назовава и Татковина. Нашите предци още от времето на Дядо Вазов са прозрели какво знамение ще ни пристигна до главите и прозорливо са избрали родината да бъде и майка, и баща. В тоя ред на мисли напряко можем да кажем, че ний сме дали джендър идеологията на света, само че с цел да не разгневим служителите в Брюксел, към този момент дано си останем единствено с кирилицата. 

Не знам до каква степен това вълнува обществото, само че пък крепко тресе сутрешноблоковите коментатори в лицето на социолози, политолози, антрополози и политически геолози. И по този начин междинният пръст, и междинният пол сполучливо изместват въпроса на междинния българин: Защо към момента нямаме междинна класа, което само може да ни приближи до междинния стандарт на Европа? А тя не става със спорадичните урболешки акции за лишаване на благосъстоянието на богатите, а посредством основаване на условия за замогване на бедните. И не може междинното равнище на сивия ни бранш за интервала 1991-2015 година  да е 29.17%, кметът на приблизително обитаемо място от 2000 души да гради къща за 200 000, нито служител от междинния ешелон да урежда приблизително по 20 родственици с публични поръчки. Нито приблизително огромен наглец, прикрит зад полата на овчарката Анка, да стопира планове за стотици милиони... И след това да се гневим на премиера Рюте, който ни окуражи за Шенген, единствено дето работата още не била свършена, тоест сподели ни междинен пръст с холандска тактичност. Напротив - би трябвало да обичаме този мъж. 

Защото Европа може да ни подмята декрети за усреднени краставици, само че за корупцията над приблизително равнище е желязна. И постоянно ще ни размахва пръст. 

Което в превод може и да значи  - демонстрира.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР