Сред тях са Mothership, който обединява най-доброто от света на

...
Сред тях са Mothership, който обединява най-доброто от света на
Коментари Харесай

ASUS представи на CES 2019 най-новите си геймърски лаптопи

Сред тях са Mothership, който сплотява най-хубавото от света на десктопите и преносимите компютри, ултратънкият Zephyrus S GX701 и TUF Gaming FX505DY
Технологичната компания ASUS показа на провеждащото се в Лас Вегас ревю CES 2019 най-новите си геймърски преносими компютри от семейството ROG. Сред тях се открояват Mothership, който предефинира класическата форма на гейм преносимите компютри и по едно и също време с това може напълно да размени десктоп машините, ултратънкият Zephyrus S GX701, оборудван с новата NVIDIA® GeForce RTX™ 20-Series, както и TUF Gaming FX505DY, който разполага с най-новия AMD® Ryzen™ 5 3550H.
Mothership (GZ700)
С този модел, ASUS предефинира концепцията за геймърски преносим компютър и по едно и също време с това замества обичайния десктоп. Иновативният дизайн включва спомагателна стойка за стабилизиране на монитора, а клавиатурата може да се отдели напълно от него и да се раздели на две, което разрешава на геймърите да играят по желания от тях метод.



Моделът дава изключителна продуктивност с помощта на новия графичен процесор NVIDIA GeForce RTX 2080, както и на процесора Intel Core i9. Алуминиевото шаси включва 17.3 ” инчов FHD IPS-level 144Hz/3ms екран, екипиран с технологията G-SYNC, както и обогатено аудио. Иновативният дизайн демонстрира цялостните благоприятни условия на геймърските преносими компютри на ASUS да заместят десктоп компютрите.


Zephyrus S GX701
Този ултратънък геймърски модел комбинира извънредно стилен дизайн с висока продуктивност и супер – стеснен 17 инчов екран (144Hz / 3ms GTG), валидиран от PANTONE. Базиран е на осмото потомство Intel Core i7 процесор и в добавка разполага с най-новата графична карта NVIDIA GeForce RTX 2080 с Max-Q дизайн. Нейният режим на работа може да бъде изменен с цел да се усили животът на батерията. Въпреки тези ъпгрейди и доста по-широкия екран, Zephyrus S GX701 поддържа впечатляващо тъничък профил и стилен дизайн. Той е доста по-мощен и еластичен от от всички предходни модели от серията Zephyrus, без да жертва преносимостта, която дефинира тази фамилия.
TUF Gaming FX505DY
Най-новият TUF геймърски преносим компютър се отличава с новото потомство AMD Ryzen 5 3550H процесор. Той има графична карта Radeon и NanoEdge екран с FreeSync технология. Подсиленото шаси разрешава машината да оцелее в всекидневието. Тя дава отговор на военните стандарти за устойчивост MIL-STD-810G. Технологията за изстудяване HyperCool се грижи процесорът и графичната карта да са охладени. При това с самостоятелни вентилатори за всеки чип. Докато те се въртят, специфични анти – прахови тунели прихващат и насочват частиците отвън преносимия компютър. Така се предотвратява запушването на охладителната система.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР